A Cross Body pilates edzésmódszer

A Cross Body edzésmódszer igen izgalmas új kihívásokat állít a sportolni vágyók elé. A módszer kidolgozója Miasnikov Tímea, aki immáron több, mint 15 éve hivatásszerűen foglalkozik a sporttal.

Az edzésmódszer a klasszikus sportokra épít, nem véletlenül, hiszen a torna, a balett, a gimnasztika mind-mind kitűnő edzésforma. Manapság nehezen elérhetőek ezek a sportok a felnőttek számára, gyerekkori sportolás után nem nagyon marad lehetőségünk ezeknek a sportoknak a gyakorlására. Még nehezebb azoknak, akik „későn ébredtek” és felnőttkorban szeretnék megismerni ezeknek a sportoknak a szépségeit.

A Cross Body Method ezeket a problémákat is ellensúlyozni tudja, hiszen valamennyi sport elemei megtalálhatók az edzéseken. A fő irányvonal a pilates, ezeket bővítettük balett, jóga, torna illetve cardio elemekkel és így válnak az órák mindig izgalmassá és színessé. Edzéseinken előkerülnek a pilates karikák, balett rúd, pilates henger, de ugyanúgy súlyzók, súlylabdák is. Az eszközök és gyakorlatok sokszínűsége adja az órák változatosságát.

Az órák elején növeljük a pulzusszámot, így a hatékony zsírégető tartományba kerülünk. A cél, hogy mindvégig meg is tartsuk ezt a pulzusszámot. Ehhez nem feltétlenül kell cardio munkát végezni, klasszikus pilatesszel és a gyakorlatok megfelelő kivitelével garantáltan nem marad száraz a törölközőnk az edzés végére!

Jöjjön el Ön is pilates stúdiónkba és legyen gazdagabb egy különleges élménnyel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.