Ajándékozzon feltöltődést karácsonyra!

A karácsony közeledtével egyre gyakrabban merül fel bennünk a kérdés: mit ajándékozzak szeretteimnek? Nem elég az egész éves munka, rohanás, még a karácsonyi ajándékozás is stressz legyen?

Felejtse el az idegeskedést és ajándékozzon egészséget, feltöltődést karácsonyra. Így nem csupán szerettei feltöltődését, fittségét garantálja, hanem az ajándékozást is tolongás, sorban állás nélkül tudja megoldani.

 Csomag ajánlatok:

 1.  csomag: Viszlát hát- és derékfájdalom!

Tartáselemzés, gerincállapot felmérés, hát fájdalom kezelése manuál terápiával

Tartás elmézés, gerinc állapotának vizsgálata, ennek alapján manuál terápia, melynek célja a kis ízületek kimozgatása, a gerinc/ csípő/ medence anatómiai görbületeinek visszaállítása  Ezáltal helyreáll az izomzat helyes eredés- tapadása, így hosszú távon biztosítva a helyes tartást és fájdalommentes életet.

Már 1 alkalom kezelés komoly fájdalom csillapító hatással bír.

Ár: 8.000 Ft,  karácsonyi ajánlat: 7.000 Ft

 2. csomag: Mozgásimádók programja

Cross Body ízelítő

A mozgásimádók számára összeállítottunk egy valódi csemegét: kitűnő módszer, élvezetes edzések, gyors eredmények. Legújabb balett, jóga, pilates elemekre épülő intenzív edzés program, beindítja a szervezet zsírégető funkcióit, gyorsítja az anyagcserét, segít a hosszú távú súly optimalizációjában. Egyedülálló gépparkkal és módszerre  kiscsoportos óra keretén belül van lehetőség kipróbálni.

 5 alkalom csoportos óra (Cross Body Pilates, Orbit, Springboard, Jóga, Jógalates, CardioLates, Cardio Barre)

Ár: 18.500 Ft  karácsonyi ajánlat: 15.000 Ft

 3. csomag: Prevenciós csomag

Ergonómiai gerincprogram:

Egyedülálló, teljes ergonómiai vizsgálat, tartáselemzés, gerinc állapotának vizsgálata egyéni óra keretein belül. A mért eredmények alapján azonnali vissza jelezést adunk, valamint megtanítjuk a pácienst a helyes tartásra, mozgatásra. Speciális gyakorlat sort ismertetünk meg, melyet otthon is tud végezni, így könnyen kezelni tudja majd a mindennapi ülőmunkából adódó hát- és derék fájdalmakat.

Az ár tartalmaz 2 alkalom egyéni konzultációt (1: anamnézis, felmérés, célmeghatározás, 2: egyéni visszajelzés, az otthoni gyakorlatsor magyarázata, betanítása). Egyénre szabott riport készítés, papír alapú, és CD-n tárolt változatban is átadva. Folyamatos konzultációs lehetőség e-mailen. 8 hét múlva kontroll mérést, és további konzultációt.

Ár: 15.000 Ft karácsonyi ajánlat: 12.000 Ft

4. csomag: Feszültség oldó csomag

Trigger pont terápia:

Számos külső és belső tényező károsíthatja az izomszövetet, mint például a feszültség, túlterhelés, helytelen testtartás, stb. Mindez tartós fájdalmat, ízületi merevséget, zsibbadást, kisugárzó fájdalmat, mozgás korlátozottságot okozhatSok krónikussá vált probléma hátterében állhatnak a Trigger pontok avagy csomók. A csomók kiinduló pontját derítjük fel, és kezeljük azokat, mely így a csomók feloldását eredményezi. Már 1 alkalom, kezelés tartós javulást hoz és megszabadulunk a fájdalomtól és a testen „lecsapódott” stressztől.

Ár: 8.000 Ft karácsonyi ajánlat: 6.500 Ft

 5. csomag. Kényeztetés és gyógyítás

Gyógymasszázs csomag

 Hát- derék fájdalom kezelésére, fejfájás, ülőmunka okozta beszűkült, kötött hátizomzat lazítására. Speciális problémák, fájdalmak kezelésére kiváló és hatékony módszer a gyógymasszázs. Sokszor már 1 alkalom is jelentős javulást hoz. A biztos eredmények érdekében 5-10 alkalmat javasolunk.

  •  1 alkalom 30 perces masszázs: 4.000 Ft karácsonyi ár: 3.500 Ft
  • 1 alkalom 60 perces masszázs: 7.000 Ft karácsonyi ár: 6.500 Ft
  • 5 alkalmas 60 perces masszázsra szóló bérlet: 32.500 Ft helyett 29.000 Ft

 

Az összeállított csomagokon kívül minden egyéb szolgáltatásunk karácsonyi kedvezménnyel érhető el. Egyéni igények alapján is összeállítunk ajánlatokat.

 A vásárolt szolgáltatásról névre szóló „karácsonyi ajándék kártyát” állítunk ki, díszborítékban. Így a csomagolással sem kell bajlódni. A „kedvezményezett” a kártyán lévő elérhetőségeken tud egyéni időpontokat egyeztetni. Így a terápia személyre szól, és maximálisan alkalmazkodik az egyéni időbeosztáshoz is.

INFORMÁCIÓ: www.pilates-gyogytorna.hu