Bomba forma tábor eredménye

CROSS BODY  „ Bomba forma tábor”

Korábbi cikkünkben már említettük a dilemmát, az anyagcsere gyorsítására vagy megtartására vonatkozóan. Hogyan tudjuk a súlyunkat, a testösszetételünket a kor előrehaladtával megtartani vagy javítani?

Hát mi megpróbáltuk, és működik!

Vállalkozó kedvű vendégeinket először teljes test és életmód analízisnek vetettük alá. Közösen meghatároztuk az elérni kívánt (és bevállalható) célokat, melyet az egy hetes tábor időtartam alatt el szeretnénk érni.

 Itt jött a csapatmunka!

 • Dietetikusunk személyre szabott étrendet állított össze, amit sajnos a kemény edzésekkel teli héten be kell tartani.
 • Szakedző gárdánk, több hónapos fejlesztés eredményeként, olyan 5 napos edzés programot állított össze, aminek célja az ún. lassú izomrostszám növelése, melyhez az anyagcsere mértéke kötődik.
 • Minden nap más módszer (Cardiolates, Cardio Barre, Yogaletes, eszközös köredzés, gépes pilates köredzés), más eszköz (pilates henger, pilates karika, soft ball fitt ball, gumikötél springboard orbit).
 • Más intenzitás (állóképességi pulzus célzóna, zsírégető pulzus célzóna – persze mindenkinek személyre szabva meghatározva-) 5 napra saját pulzusmérő órát kaptak a résztvevők, hogy folyamatos kontroll mellett garantáljuk a biztonságot és az eredményességet.

Elvünk, hogy a feszes test, 2 alappilléren nyugszik:

 1. Karcsú, hosszú rostokból álló támasz izomzat kialakítása, keringés fokozás.
 2. Kötőszövet állagának javítása, vagy megóvása. Nyirokkeringés fokozás, méreg anyag elvezetés.

Itt lépett be profi kozmetikusunk, a képbe, ahol „ Cross Body Beauty treatment” vákuum testkezelést is kaptak a vendégek, edzés után.

Az eredmény?

1 hét alatt jelentős változás:

 • körméret csökkenés,
 • feszes bőr,
 • csökkent zsírszázalék,
 • magasabb izomhányad,
 • jobb vízmegkötési képesség.

Mivel a módszer lényege az izomhányad speciális növelése, ezért az anyagcsere fokozás még több hétig fennáll, és egy része tartós marad. Így az elért eredmények kis odafigyeléssel, hosszútávon megtarthatóak.

Külön köszönettel tartozom azoknak lelkes vendégeinknek, akik nagyon komoly elszántsággal vettek részt, és adtak bele mindent, hogy a program sikeres legyen. Nélkülük, nem tudtuk volna ezeket az eredményeket hozni!

Szép volt LÁNYOK!