Pilates köredzések

Általában jellemző, hogy időnk igen csak behatárolt. Így ha rászánunk 1 órát az életünkből a mozgásra, joggal várhatjuk el, hogy az minden igényünket egyszerre elégítse ki.

  •  Növelje az állóképességünket.
  • Dolgoztassa meg az izomzatunkat.
  • Védje az ízületeinket.
  • Fokozza nyúlékonyságunkat.
  • Kikapcsoljon, feltöltsön, élményt adjon.

 Azért, hogy ügyfeleink számára mindezeket egy órában is biztosítani tudjuk, kidolgoztuk Pilates  köredzésünket, amelyben szerepet kapnak a hagyományos pilates eszközök (henger, karika, gumiszalag), de legújabb fejlesztéseink (springboard, orbit) is egy-egy állomást jelentenek. Feladatok jól érthetőek, de percenként változnak, ezért figyelmünket koncentrálja, kikapcsol a mindennapi rohanásból. Izgalmas, gyors és hatékony.

Hatására növekszik az állóképesség, a tüdőkapacitás. Mivel a teljes test és törzs izomzat intenzíven megmozgatásra kerül, mély- és hosszanti izomzat alakítható ki, ami alapja az anyagcsere jó vagy magas szinten tartásának. Ezáltal hosszú távon biztosítható az ideális testsúly, alacsony zsírszázalék, ideális derék körméret.

Így nemcsak esztétikailag fejleszthetjük magunkat, hanem szív- keringés rendszeri betegségek kialakulásának kockázatát is csökkenjük.

Csoportokat az azonos fittségi szinteken lévő vendégeinknek indítunk, így egy cél érdekében tudjuk modifikálni a gyakorlatokat, egyenletes fejlesztést adva a testnek.

 

Miasnikov Tímea pilates oktató és vezető tréner írása

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.